Koulutusryhmät


Pkuva5

Järjestämme tottelevaisuuskoulutusta kesäkaudella ulkokentällä Tuusulan Kellokoskella ja talvella treenihallissamme Mäntsälän Mattilassa.

Yksi kurssi sisältää viisi koulutuskertaa. Koulutuksissa on kolme ryhmää, joiden esittelyt löydät tämän sivun lopusta.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Yhden kurssin hinta on 35 euroa jäsenille ja 70 euroa ei-jäsenille. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenhintaan ovat oikeutettuja ne, joiden jäsenmaksu on maksettu ENNEN kurssille ilmoittautumista.

Koulutuksiin vastaanotetaan ilmoittautumiset ennen kunkin kurssin alkua, ilmoittautumisohjeet löytyvät aikataulusivulta.

Huomioithan, että hallissa mahdollisesti treenataan koulutustemme aikaan viereisellä kentällä myös muita lajeja, esim. agilitya.

Koulutuksiin osallistuvan koiran on oltava rokotettu Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Pentukoira voi osallistua koulutuksiin heti kun rokotukset varoaikoineen ovat kunnossa, eli noin viiden kk:n iässä.

Juoksun takia kurssin keskeyttämään joutuvat saavat osallistua seuraavana alkavalle kurssille ilman maksua.

Tarjoamme kysynnän mukaan myös arkitottelevaisuuden/tokoalkeiden yksityisopetusta yhdelle/kahdelle koirakolle kerrallaan. Koulutusten aikataulu sovitaan erikseen osallistujien kanssa. Yksityisopetuksessa voidaan tarkemmin perehtyä kunkin koiran tottelevaisuusongelmiin. Sopii myös pennuille. Mikäli olet kiinnostunut yksityisopetuksesta, kysy lisätietoja numerosta: 045 618 6262.

Ryhmäjako:

HUOM! Toisille koirille räyhääviä tai aggressiivisia koiria emme ota koulutusryhmiimme, jotta kaikki voivat opiskella ilman kohtuutonta häiriötä.

Arkitottelevaisuus-kurssille ilmoittautuvat yli 10 kuukauden ikäiset koirat. Kurssi vahvistaa sinun ja koirasi välistä yhteistyötä ja sopii kaikille koirille rotuun tai koulutustasoon katsomatta. Kurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta ja mukavia temppuja. Ryhmän koko 8 koirakkoa.

Pennut-ryhmään ilmoittautuvat 5 – 10 kuukauden ikäiset koiranpennut. Tällä kurssilla harjoitellaan sekä arkipäivän taitoja että tottelevaisuuden perusteita. Ryhmän koko 5 koirakkoa.

Tokoalkeet-ryhmään ilmoittautuvat yli 10 kk:n ikäiset koirat, jotka harjoittelevat säännöllisesti ja tavoitteellisesti. Tässä ryhmässä opetetaan tottelevaisuuden alkeita ja liikkeet treenataan tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti. Jos sinulla ei tulevaisuudessa ole aikomusta osallistua koirasi kanssa tottelevaisuuskokeisiin, ilmoittaudu arkitottelevaisuusryhmään. Ryhmän koko 8 koirakkoa.

Jatkoryhmään ilmoittautuvan koirakon ”pääsyvaatimuksena” on, että koiralla on jo melko hyvät perustaidot vähintään alokasluokan liikkeistä. Ryhmä on tarkoitettu ALO-AVO tasoisille koirakoille ja ryhmän koko 6 koirakkoa. Ryhmä treenaa joka toinen viikko.

KILPARYHMIEN TREENIT OVAT TAUOLLA TOISTAISEKSI.

Kilpailevien ryhmä on valmennusryhmä koirakoille, jotka jo käyvät virallisissa tottelevaisuus- tai palveluskoirakokeissa. Ryhmän koko 5 koirakkoa.