Tulevat tapahtumat

Voit täyttää sivujemme ”ota yhteyttä”- lomakkeen ja kertoa meille, millaisia tapahtumia, kursseja ja luentoja toivoisit kerhon järjestävän. Olemme avoimia kaikille ehdotuksille ja pyrimme järjestämään toiveidenne mukaisia tapahtumia mikäli kerholaisista löytyy tarpeellinen määrä innokkaita osallistujia!

Tulevat tapahtumat löydät TÄSTÄSpeedUpMUSH

 AGILITYKILPAILUT 2.2.2019

kisakirje

Lähtölistat 2.2.2019

◦A-kisa, 3-luokat agility
◦B-kisa, 3-luokat agility
◦C-kisa, 3-luokat hyppy

Tuomareina Vendula Hausnerová ja Lee Gibson. Vendula aloittaa aamussa ja Lee jatkaa päivää.
Alustava kisajärjestys maksit, pikkumaksit, pikkuminit, minit, medit. Ilmoittautumismääristä riippuen kisat käydään kahdessa tai kolmessa ryppäässä. Esim. maksi/pikkumaksi ABC, pikkumini/mini CBA ja medi ABC

Näitä kisoja sponsoroimassa SpeedUp Agility.  A-radan kaikki palkitut saavat -50% lahjakortin maaliskuussa alkavaan Speed Up All Stars valmennukseen.
Valmennukseen voit tutustua täällä https://speedupagility.com/speed-up-all-stars…
Lisäksi kaikkien ratojen yhteistuloksissa paras pari (kaikki säkäluokat huomioon otettuina) saa ilmaisen osallistumisen maaliskuussa alkavaan Speed Up All Stars valmennukseen. Palkinnon arvo 199€.

AGILITYKILPAILUT 9.3.2019

◦A-kisa, 1-3-luokat agility

◦B-kisa, 1-3-luokat hyppy

Näissä kisoissa myös papillonien ja phaleneiden agility-rotumestaruuskilpailu. Tuomareina Reetta Pirttikoski ja Esa Muotka. Reetta Pirttikoski tuomaroi alemmat luokat ja Esa Muotka kolmosluokat.

Alustava kisajärjestys 1AB, 2BA molemmat isoista pieniin. Kolmoset myös isoista pieniin ja kisaajamääristä riippuen niputellaan säkäluokkia.

Mittaustodistus

 

 

 

kuva6

kuvaxx
8kk1