HH-hallin esittely ja ajo-ohjeet

Treenihallimme sijaitsee Mäntsälän Mattilassa, osoitteessa Mattilantie 60, 04660 Mäntsälä.

Hallissa on kaksi kenttää kooltaan noin 600 m2 ja 400 m2. Kentät ovat helposti yhdistettävissä yhdeksi isoksi kentäksi. Kenttien alustana on jalkapallonurmi joustokerroksella. Kisojen aikaan käytössä on iso kahviotila hallin toisessa kerroksessa.

Hallissa on wc-tilat. Hallin lämpötila on syys-talvikaudella noin +16 astetta.

Alueella on ympärivuorokautinen vartiointi sekä valvontakamerat. Alueen portti on avoinna arkisin klo 8:00 – 16:00, muina aikoina lukittu.

HUOM!! Kukin hallin käyttäjä on velvollinen aina kulkiessaan edellä mainittujen aikojen ulkopuolella valvomaan, että automaattiportti sulkeutuu perässänne. Treenaajat saavat käyttöönsä porttikoodin.

VARAUKSET JA HALLIA KOSKEVAT TIEDUSTELUT: agivastaava@gmail.com

Muihin alueen tiloihin kuin Heiluhäntien hallitilaan ja sinne kulkeville käytäville on ehdottomasti pääsy kielletty! Vierasparkki tölkkitehtaan edessä sekä Mattilantien toisella puolella oleva isompi parkkialue ovat yksityisiä alueita joiden käyttöön ei ole lupaa.

Pieni kenttä (sisäänkäynti 1):

Käänny Mattilantieltä pihaan kyltin VIERAAT kohdalta, sisäänajoportti vasemmalla. Aja Viita-yhtiön harmaan hallin vierestä oikealle ja käänny hallin päädystä vasemmalle, harmaa-vihreän katoksen alla on pienen kentän sisäänkäynti.

Pysäköintipaikan voit valita vapaasti, katso kuitenkin ettei autosi sijaitse ajoväylillä. Varo alueella mahdollisesti liikkuvaa raskasta liikennettä.

20201112_174059

20201112_174506

Iso kenttä (sisäänkäynti 2):

Käänny Mattilantieltä pihaan kyltin VIERAAT kohdalta, sisäänajoportti vasemmalla. Aja sisäänajoportista tultuasi suoraan eteenpäin lasitornirakennuksen parkkipaikalle, sisäänkäynti pääovesta. Pysäköintipaikat talon edessä.

HUOM! Älä jätä autoasi ajoväylille. Varo alueella mahdollisesti liikkuvaa raskasta liikennettä.

20201112_175222