HH-hallin säännöt ja ohjeet

päivitetty 22.1.2021, oikeus muutoksiin pidätetään.

TÄRKEÄÄ!!!!! NOUDATA EHDOTTOMASTI OHEISTA OHJETTA:  KOIRIEN ULKOILUTUS HALLIN ALUEELLA (klikkaa auki)

KORONAPANDEMIA, RAJOITUKSET JA OHJEET

–  hallissamme on kasvomaski- tai visiiripakko. Kaikissa ryhmätreeneissämme on käytettävä hengityssuojainta myös treenien ajan (rally-toko ja toko). Agilitytreeneissä ja – kilpailuissa maskipakko on aina silloin kun et ole koiran kanssa radalla.

– älä tule hallille, jos tunnet itsesi vähänkään sairaaksi, tiedät altistuneesi koronatartunnalle tai lähipiirissäsi on sairastuneita/oireilevia. Ulkomailta palattuasi noudata vähintään 14 vuorokauden karanteenia.

– turhaa hallissa oleskelua tulee välttää, MUISTA pitää turvaväli muihin paikalla oleviin henkilöihin.

– treeneihin saa tulla vain koira + ohjaaja, ei ylimääräisiä henkilöitä.

– pidä erityistä huolta käsihygieniasta. Pese kätesi usein ja huolellisesti saippualla, sulje hanat käsipaperia tai kyynärpäätäsi käyttäen.

– yski/aivasta kyynärtaipeeseen tai hihaan.

– jos sinulla tai lähipiiriisi kuuluvalla henkilöllä todetaan koronatartunta (tai altistuminen) ja olet vieraillut hallissa 14 vrk:n sisällä, ilmoita asiasta välittömästi hallin yhteyshenkilölle.

– jokainen treeniin, kurssille tai kilpailuun osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä, tapahtuman toimihenkilöt tai tuomarit eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

**********

Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja toimintaohjeita. Rikkomuksesta seuraa välitön hallin käyttökielto vähintään kauden loppuun.

*Pidä halli ja sen ulkoalueet siistinä. Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen treeneihin tuloa, älä anna koirasi tehdä tarpeitaan halliin tai sen piha-alueelle. Mikäli vahinko sattuu, kerää koirasi jätökset. Noudata ehdottomasti tämän sivun alussa olevaa ulkoilutuskarttaa!

*Muihin sisätiloihin kuin Heiluhäntien hallitilaan ja sinne kulkeville käytäville on ehdottomasti pääsy kielletty!

* Vierasparkki tölkkitehtaan edessä sekä Mattilantien toisella puolella oleva isompi parkkialue ovat yksityisiä alueita joiden käyttöön ei ole lupaa.

*Hallin kulkuväylät ja sähkökaappien edustat on ehdottomasti pidettävä vapaana tavaroista.

*Hallin käyttäjä treenaa hallissa omalla vastuullaan, vastaten itsestään ja koirastaan. Käyttäjä sitoutuu korvaamaan kaikki itsensä/koiransa aiheuttamat vahingot tai ylimääräiset siivouskulut. Korvausvelvollisuus koskee myös esim. esteiden ja keinonurmen vahingoittumisia.

*Hallin käyttäjä vastaa siitä, että hänen käyttämänsä kenttä ja tilat ovat lähtiessä vähintään samanlaisessa kunnossa kuin sinne saapuessa. Noudata varattua aikaa ja huomioi muut hallin käyttäjät.

*Esteitä ei saa raahata pitkin nurmea! Putkia ei saa liikuttaa painojen kanssa. Jos et jaksa nostaa, et siirrä! Vuoron jälkeen kontaktiesteet tulee sijoittaa kentälle niin, että ne ovat suoritettavissa. Jos säädät kontaktiesteitä, säädä ne aina takaisin normaaleiksi vuorosi päätyttyä. Esteet ovat kenttäkohtaisia – jos lainaat estettä toiselle kentälle, palauta se käytön jälkeen.

*Koiran tulee aina olla omistajan hallinnassa hallissa ja sen ympäristössä. Koira ei saa juosta valvomatta hallissa, se ei ole koirien leikkipaikka. Treenikentän ulkopuolella koiran tulee olla aina kytkettynä.

*Suomen kennelliiton määräysten mukaisesti rokotetut koirat voivat tulla halliin. Huomioi myös rokotusten karenssiajat. Sairasta koiraa ei saa tuoda halliin.

*Puhdista kenkäsi aina hyvin ennen sisätiloihin tuloa. Käytä mieluiten sisäkenkiä, metallipiikkikengät eivät ole sallittuja.

*Sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty! Tupakointipaikat ovat ulko-ovien läheisyydessä.

*Narttukoirat voivat treenata juoksuaikana. Juoksunartulla on pidettävä housuja jalassa koko halliajan ja se saa olla paikalla vain omalla treenivuorollaan.

*Omaa vuoroaan odottavat koirat eivät saa metelöidä hallissa. Jos koirasi ei osaa olla hiljaa, se odottaa vuoroaan ulkona/autossa.

*Koiria tulee kohdella hyvin ja asiallisesti kaikissa tilanteissa. Ankarien kuritustoimien ja –välineiden käyttö on ehdottomasti kielletty.

*Koirakerho Heiluhännät ry ei vastaa mahdollisista henkilö-, koira- tai omaisuusvahingoista, joten huolehdithan, että sinulla ja koirallasi on voimassa riittävän kattava vakuutus.

MUUT OHJEET

*Alueen portti on avoinna arkisin klo 8-16. Muina aikoina sisäänpääsy porttikoodilla.

*Mikäli treenaat pienellä kentällä, sulje kulkiessasi sisääntulon pieni käyntiovi huolellisesti, jotta se ei estä ison liukuoven liikkumista.

*Hallin valotaulu (vaaleanharmaa) löytyy ison kentän päädystä vessojen läheisyydestä. Tauluun on merkitty treenatessa käytettävät valot. Mikäli halli jää tyhjäksi lähtiessäsi, sammuta valot ja jätä ainoastaan kulkuvalo.

*Pienelle kentälle kulku hallin takapihalta ja isolle kentälle kulku pääovesta. Kts hallin esittely.

*Arkipäivisin hallin piha-alueella liikkuu raskasta liikennettä, noudata siis erityistä varovaisuutta liikkuessasi pihalla!

*Molemmilla kentillä on siivoustarvikeämpärit. Siivoa koirasi mahdolliset jätösvahingot välittömästi!

*Koirien trimmaaminen ja harjaaminen ymv. on kiellettyä hallissa.

*Autot pysäköidään niille varatuille paikoille.

*Anna muille treenaaville koirakoille suoritusrauha.

*Jos käytät numerokylttejä, kerää ne pois kentältä vuorosi päätteeksi. Samaten kentälle pudonneet makupalat tulee siivota pois.

*Voit tuoda tavaroita odotusalueelle ennen omaa vuoroasi, mutta koiran voi tuoda sisään vasta oman vuoron alettua. Halliin ei saa jättää säilytykseen omia tavaroita, häkkejä tms.

*Ilmoita halliin sekä esteisiin liittyvät korjaus- ja huoltoasiat osoitteeseen agivastaava@gmail.com

TREENIVUOROJEN VARAUKSET

*Vapaaharjoitteluvuoron varaaminen: http://koirakerhoheiluhannat.fi/treenihalli/varauskalenteri/

*Muut varaukset: agivastaava@gmail.com

*Samanaikaisesti saa olla voimassa 2h varauksia, joista maksimissaan 1h primetime-aikaan (arkisin klo 17 – 22 ja viikonloppu/arkipyhä).  Sääntöjen vastaisesti varatuista vuoroista jälkimmäisin perutaan automaattisesti.

Treenivuoro on mahdollista peruuttaa/siirtää viimeistään kaksi tuntia ennen vuoron alkamista. Muutos onnistuu kätevimmin sähköpostitse saamasi varausvahvistuksen kautta.