HH-hallin säännöt ja ohjeet


päivitetty 1.7.2020, oikeus muutoksiin pidätetään

Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja toimintaohjeita. Rikkomuksesta seuraa välitön hallin käyttökielto vähintään kauden loppuun.

*Hallin käyttäjä treenaa hallissa omalla vastuullaan, vastaten itsestään ja koirastaan. Käyttäjä sitoutuu korvaamaan kaikki itsensä/koiransa aiheuttamat vahingot tai ylimääräiset siivouskulut. Korvausvelvollisuus koskee myös esim. esteiden ja keinonurmen vahingoittumisia.

*Hallin käyttäjä vastaa siitä, että hänen käyttämänsä kenttä ja tilat ovat lähtiessä vähintään samanlaisessa kunnossa kuin sinne saapuessa. Noudata varattua aikaa ja huomioi muut hallin käyttäjät.

*Esteitä ei saa raahata pitkin nurmea! Putkia ei saa liikuttaa painojen kanssa. Jos et jaksa nostaa, et siirrä! Vuoron jälkeen kontaktiesteet tulee sijoittaa kentälle niin, että ne ovat suoritettavissa. Jos säädät kontaktiesteitä, säädä ne aina takaisin normaaleiksi vuorosi päätyttyä. Esteet ovat kenttäkohtaisia, niitä ei saa siirtää kentältä toiselle.

*Koiran tulee aina olla omistajan hallinnassa hallissa ja sen ympäristössä. Koira ei saa juosta valvomatta hallissa, se ei ole koirien leikkipaikka. Treenikentän ulkopuolella koiran tulee olla aina kytkettynä.

*Suomen kennelliiton määräysten mukaisesti rokotetut koirat voivat tulla halliin. Huomioi myös rokotusten karenssiajat. Sairasta koiraa ei saa tuoda halliin.

*Pidä halli ja sen ulkoalueet siistinä. Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen treeneihin tuloa, älä anna koirasi tehdä tarpeitaan halliin tai sen piha-alueelle. Mikäli vahinko sattuu, kerää koirasi jätökset.

*Puhdista kenkäsi aina hyvin ennen halliin tuloa. Käytä hallissa mieluiten sisäkenkiä, metallipiikkikengät eivät ole sallittuja. Halliin ei saa jättää säilytykseen omia tavaroita, häkkejä tms.

*Hallissa tupakointi on ehdottomasti kielletty! Ulko-oven läheisyydessä on tupakointikatos.

*Narttukoirat voivat treenata juoksuaikana. Juoksunartulla on pidettävä housuja jalassa koko halliajan ja se saa olla hallissa vain omalla treenivuorollaan.

*Omaa vuoroaan odottavat koirat eivät saa metelöidä hallissa. Jos koirasi ei osaa olla hiljaa, se odottaa vuoroaan ulkona/autossa.

*Koiria tulee kohdella hallissa hyvin ja asiallisesti kaikissa tilanteissa. Ankarien kuritustoimien ja –välineiden käyttö on ehdottomasti kielletty.

*Koirakerho Heiluhännät ry ei vastaa mahdollisista henkilö-, koira- tai omaisuusvahingoista, joten huolehdithan, että sinulla ja koirallasi on voimassa riittävän kattava vakuutus.

MUUT OHJEET

*Molempien kenttien läheisyydessä on siivoustarvikeämpärit. Siivoa koirasi mahdolliset jätösvahingot välittömästi!

*Isolle kentälle kulku takaovesta ja pienelle kentälle kulku pääovesta. Kts “hallin esittely”.

*Arkipäivisin hallin piha-alueella liikkuu raskasta liikennettä, noudata siis erityistä varovaisuutta liikkuessasi pihalla.

*Alueen portti on avoinna arkisin klo 8-16. Muina aikoina jokainen hallia käyttävä on velvollinen lukitsemaan portin siitä kulkiessaan!

*Koirien trimmaaminen ja harjaaminen on kiellettyä hallissa.

*Autot pysäköidään niille varatuille paikoille.

*Anna muille treenaaville koirakoille suoritusrauha.

*Jos käytät numerokylttejä, kerää ne pois kentältä vuorosi päätteeksi. Samaten kentälle pudonneet makupalat tulee siivota pois.

*Voit tuoda tavaroita odotusalueelle ennen omaa vuoroasi, mutta koiran voi tuoda sisään vasta oman vuoron alettua.

*Ilmoita halliin sekä esteisiin liittyvät korjaus- ja huoltoasiat osoitteeseen agivastaava@gmail.com

*Vapaaharjoitteluvuoron varaaminen: http://koirakerhoheiluhannat.fi/treenihalli/varauskalenteri/

Muut varaukset: agilityvastaava@gmail.com