HH-hallin esittely ja ajo-ohjeet

Treenihallimme sijaitsee Mäntsälän Mattilassa, osoitteessa Mattilantie 60, 04660 Mäntsälä.

Hallissa on kaksi kenttää kooltaan noin 600 m2 ja 400 m2. Pieni kenttä on hallin ovesta katsottuna taaempi kenttä. Kulkuväylä pikkukentälle on ison kentän oikeassa laidassa.

Kentät ovat helposti yhdistettävissä yhdeksi isoksi kentäksi. Kenttien alustana on jalkapallonurmi joustokerroksella. Kisojen aikaan käytössä on iso kahviotila hallin toisessa kerroksessa.

Hallissa on wc-tilat. Hallin lämpötila on syys-talvikaudella noin +16 astetta.

Alueella on ympärivuorokautinen vartiointi sekä valvontakamerat. Alueen portti on avoinna arkisin klo 8:00 – 16:00, muina aikoina lukittu.

HUOM!! Kukin hallin käyttäjä on velvollinen aina kulkiessaan edellä mainittujen aikojen ulkopuolella valvomaan, että automaattiportti sulkeutuu perässänne. Treenaajat saavat käyttöönsä porttikoodin.

VARAUKSET JA HALLIA KOSKEVAT TIEDUSTELUT: agivastaava@gmail.com

Muihin alueen tiloihin kuin Heiluhäntien hallitilaan ja sinne kulkeville käytäville on ehdottomasti pääsy kielletty! Hallikiinteistön piha-aitojen ulkopuolella olevat parkkialueet ovat yksityisiä alueita, joiden käyttöön ei ole lupaa.

Sisäänkäynti:

Käänny Mattilantieltä pihaan kyltin VIERAAT kohdalta, sisäänajoportti vasemmalla. Aja portista tultuasi suoraan eteenpäin lasitornirakennuksen parkkipaikalle, sisäänkäynti pääovesta. Pysäköintipaikan voit valita vapaasti, mutta ajoväylille autoa ei saa jättää.  Lisää parkkitilaa löytyy myös hallin takapihalta. Varo alueella mahdollisesti liikkuvaa raskasta liikennettä.

Hallissa on kaksi kenttää kooltaan noin 600 m2 ja 400 m2. Pieni kenttä on hallin ovesta katsottuna taaempi kenttä. Kulkuväylä pikkukentälle on ison kentän oikeassa laidassa.

20201112_175222