HH-hallin esittely ja ajo-ohjeet

Treenihallimme sijaitsee Mäntsälän Mattilassa, osoitteessa Mattilantie 60, 04660 Mäntsälä.

Hallissa on kaksi kenttää kooltaan noin 600 m2 ja 400 m2. Kentät ovat helposti yhdistettävissä yhdeksi isoksi kentäksi. Kenttien alustana on jalkapallonurmi joustokerroksella. Kisojen aikaan käytössä on iso kahviotila hallin toisessa kerroksessa.

Hallissa on wc-tilat. Hallin lämpötila on syys-talvikaudella noin +16 astetta.

Alueella on ympärivuorokautinen vartiointi sekä valvontakamerat. Alueen portti on avoinna arkisin klo 8:00 – 16:00, muina aikoina lukittu.

VARAUKSET JA HALLIA KOSKEVAT TIEDUSTELUT: heiluhannat@gmail.com

Muihin alueen tiloihin kuin Heiluhäntien hallitilaan ja sinne kulkeville käytäville on ehdottomasti pääsy kielletty! Hallikiinteistön piha-aitojen ulkopuolella olevat parkkialueet ovat yksityisiä alueita, joiden käyttöön ei ole lupaa.

Sisäänkäynti 2 (iso kenttä):

Käänny Mattilantieltä pihaan kyltin VIERAAT kohdalta, sisäänajoportti vasemmalla. Aja portista tultuasi suoraan eteenpäin lasitornirakennuksen parkkipaikalle, sisäänkäynti pääovesta. Kulku halliin aulan oikeanpuoleisesta oviaukosta.

Pysäköintipaikan voit valita vapaasti, mutta ajoväylille autoa ei saa jättää.  Lisää parkkitilaa löytyy myös hallin takapihalta. Varo alueella mahdollisesti liikkuvaa raskasta liikennettä.

Sisäänkäynti 1 (pieni kenttä):

Käänny Mattilantieltä pihaan kyltin VIERAAT kohdalta, sisäänajoportti vasemmalla. Aja portista tultuasi heti ison harmaan hallin (Viita-yhtiöt) kulmalta oikealle ja väylän päässä vasemmalle. Pienen kentän sisäänkäynti on vihreä-harmaan katoksen alta. Kulkuovi on hieman tiukka, mutta napakka nykäisy niin aukeaa. Ovesta tullessa pikkukenttä on suoraan edessäpäin.

Pysäköintipaikan voit valita vapaasti, mutta ajoväylille autoa ei saa jättää. Varo alueella mahdollisesti liikkuvaa raskasta liikennettä.