HH-hallin säännöt ja ohjeet

päivitetty 5.12.2021, oikeus muutoksiin pidätetään.

TÄRKEÄÄ!!!!! NOUDATA EHDOTTOMASTI OHEISTA OHJETTA:  KOIRIEN ULKOILUTUS HALLIN ALUEELLA (klikkaa auki)

KORONAPANDEMIA, RAJOITUKSET JA OHJEET

–  Uudenmaan alueellinen koordinaatioryhmä päätti maskisuosituksesta kaikille yli 12 vuotta täyttäneille rokotussuojasta riippumatta. Suositukset ovat voimassa 16.1.2022 asti. Näin ollen kaikissa ryhmätreeneissämme otetaan käyttöön vahva maskisuositus 5.12.2021 alkaen.

– kaikkea ylimääräistä hallissa oleskelua tulee välttää.

– pidä erityistä huolta käsihygieniasta – pese tai desinfioi kätesi tullessa ja lähtiessä.

– yski/aivasta kyynärtaipeeseen tai hihaan.

– älä tule hallille, jos tunnet itsesi vähänkään sairaaksi, tiedät altistuneesi koronatartunnalle tai lähipiirissäsi on sairastuneita/oireilevia.

– jos sinulla tai lähipiiriisi kuuluvalla henkilöllä todetaan koronatartunta ja olet vieraillut hallissa kolmen vuorokauden sisällä ennen oireiden alkamista, ilmoita asiasta välittömästi hallin yhteyshenkilölle.

– jokainen treeniin, kurssille tai kilpailuun osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä, tapahtuman toimihenkilöt tai tuomarit eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

**********

Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja toimintaohjeita. Rikkomuksesta seuraa välitön hallin käyttökielto vähintään kauden loppuun.

*Pidä halli ja sen ulkoalueet siistinä. Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen treeneihin tuloa, älä anna koirasi tehdä tarpeitaan halliin tai sen piha-alueelle. Mikäli vahinko sattuu, kerää koirasi jätökset. Noudata ehdottomasti tämän sivun alussa olevaa ulkoilutuskarttaa!

*Muihin kiinteistön sisätiloihin kuin Heiluhäntien hallitilaan ja sinne kulkeville käytäville on ehdottomasti pääsy kielletty!

*Hallikiinteistön piha-aitojen ulkopuolella sijaitsevat parkkialueet ovat yksityisiä alueita, joiden käyttöön ei ole lupaa.

*Sähkökaappien edustat sekä hallin kulkuväylät MYÖS sisäänkäynnin ja vessojen edustalla on ehdottomasti pidettävä vapaana, eli koiria ja tavaroita ei saa näillä kulkuväylillä olla edes väliaikaisesti.

*Hallin käyttäjä treenaa hallissa omalla vastuullaan, vastaten itsestään ja koirastaan. Käyttäjä sitoutuu korvaamaan kaikki itsensä/koiransa aiheuttamat vahingot tai ylimääräiset siivouskulut. Korvausvelvollisuus koskee myös esim. esteiden ja keinonurmen vahingoittumisia.

*Hallin käyttäjä vastaa siitä, että hänen käyttämänsä kenttä ja tilat ovat lähtiessä vähintään samanlaisessa kunnossa kuin sinne saapuessa. Noudata varattua aikaa ja huomioi muut hallin käyttäjät.

*Esteitä ei saa raahata pitkin nurmea! Putkia ei saa liikuttaa painojen kanssa. Jos et jaksa nostaa, et siirrä! Vuoron jälkeen kontaktiesteet tulee sijoittaa kentälle niin, että ne ovat suoritettavissa. Jos säädät kontaktiesteitä, säädä ne aina takaisin normaaleiksi vuorosi päätyttyä. Esteet ovat kenttäkohtaisia – jos lainaat estettä toiselle kentälle, palauta se käytön jälkeen.

*Koiran tulee aina olla omistajan hallinnassa. Koira ei saa juosta valvomatta hallissa, se ei ole koirien leikkipaikka. Aidatun treenikentän ulkopuolella koiran tulee olla AINA kytkettynä, niin sisä- kuin ulkotiloissa.

*Suomen kennelliiton määräysten mukaisesti rokotetut koirat voivat tulla halliin. Huomioi myös rokotusten karenssiajat. Sairasta koiraa ei saa tuoda halliin.

*Puhdista kenkäsi aina hyvin ennen sisätiloihin tuloa. Käytä mieluiten sisäkenkiä, metallipiikkikengät eivät ole sallittuja.

*Sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty! Tupakointipaikat ovat ulko-ovien läheisyydessä.

*Narttukoirat voivat treenata juoksuaikana, poislukien tokon ryhmätreenit. Juoksunartulla on pidettävä housuja jalassa koko halliajan ja se saa olla paikalla vain omalla treenivuorollaan.

*Omaa vuoroaan odottavat koirat eivät saa metelöidä hallissa. Jos koirasi ei osaa olla hiljaa, se odottaa vuoroaan autossa! 

*Koiria tulee kohdella hyvin ja asiallisesti kaikissa tilanteissa. Ankarien kuritustoimien ja –välineiden käyttö on ehdottomasti kielletty.

*Koirakerho Heiluhännät ry ei vastaa mahdollisista henkilö-, koira- tai omaisuusvahingoista, joten huolehdithan, että sinulla ja koirallasi on voimassa riittävän kattava vakuutus.

MUUT OHJEET

*Alueen portti on avoinna arkisin klo 8-16. Muina aikoina sisäänpääsy porttikoodilla.

*Hallin valotaulu (vaaleanharmaa) löytyy ison kentän päädystä vessojen läheisyydestä. Tauluun on merkitty treenatessa käytettävät valot. Mikäli halli jää tyhjäksi lähtiessäsi, sammuta valot ja jätä ainoastaan kulkuvalo.

*Hallin piha-alueella liikkuu raskasta liikennettä, noudata siis erityistä varovaisuutta liikkuessasi pihalla!

*Molemmilla kentillä on siivoustarvikeämpärit. Siivoa koirasi mahdolliset jätösvahingot välittömästi!

*Koirien trimmaaminen ja harjaaminen ymv. on kiellettyä hallissa.

*Autot pysäköidään piha-alueen reunoille, ei ajoväylille.

*Anna muille treenaaville koirakoille suoritusrauha.

*Jos käytät numerokylttejä, kerää ne pois kentältä vuorosi päätteeksi. 

*Voit tuoda tavaroita odotusalueelle ennen omaa vuoroasi, mutta koiran voi tuoda sisään vasta oman vuoron alettua. Halliin ei saa jättää säilytykseen omia tavaroita, häkkejä tms.

*Ilmoita halliin sekä esteisiin liittyvät korjaus- ja huoltoasiat osoitteeseen heiluhannat@gmail.com

TREENIVUOROJEN VARAUKSET

*Vapaaharjoitteluvuoron varaaminen: https://koirakerhoheiluhannat.fi/treenihalli/varauskalenteri/

*Muut varaukset: agivastaava@gmail.com

*Samanaikaisesti saa olla voimassa 2h varauksia, joista maksimissaan 1h primetime-aikaan (arkisin klo 17 – 22 ja viikonloppu/arkipyhä).  Sääntöjen vastaisesti varatuista vuoroista jälkimmäisin perutaan automaattisesti.

Treenivuoro on mahdollista peruuttaa/siirtää viimeistään kaksi tuntia ennen vuoron alkamista. Muutos onnistuu kätevimmin sähköpostitse saamasi varausvahvistuksen kautta.