Vapaaharjoitteluoikeus ja kaveritreeni

Omatoimista harjoittelua varten voit ostaa vapaaharjoitteluoikeuden.

Vapaatreenioikeuden lunastaneet henkilöt voivat treenata hallilla ilman ohjausta aikoina, jolloin kenttiä ei ole varattu muuhun käyttöön. Vapaatreenioikeus on henkilökohtainen.

Koirakerho Heiluhännät ry:llä on tarvittaessa oikeus perua yksittäisiä vapaatreenivuoroja ja varauksia. Varaajalle ilmoitetaan, jos vuoro joudutaan esim. päällekkäisen tapahtuman vuoksi perumaan.

Vapaatreenivuorot varataan varauskalenterista.

*Samanaikaisesti saa olla voimassa 2h varauksia, joista maksimissaan 1h primetime-aikaan (arkisin klo 17 – 22 ja viikonloppu/arkipyhä).  Sääntöjen vastaisesti varatuista vuoroista jälkimmäisin perutaan automaattisesti.

Treenivuoro on mahdollista peruuttaa/siirtää viimeistään kaksi tuntia ennen vuoron alkamista. Muutos onnistuu sähköpostitse saamasi varausvahvistuksen tai varauskalenterin profiilisi kautta.

Kauden 3.1. – 30.4.2022 vapaaharjoittelun hinta jäsenillemme on 180 eur ja muille 320 eur. Laskutus yhdessä erässä. Varaa vapaaharjoitteluoikeus tästä.

KAVERITREENI

Vapaatreenioikeuden lunastaneet voivat varata treeniajan myös vapaatreenioikeudettoman harrastajan kanssa. Kaverin ei tarvitse olla seuran jäsen. Kaveritreenin hinta on 15 eur/tunti, valitse kalenterin varausvalikosta kaveritreenivuoro.

Jos koulutat mukanasi olevia henkilöitä maksua vastaan, et voi käyttää tähän kaveritreeniaikaa. Näissä tapauksissa sinun on varattava erillinen vuoro listahintaan.

Mikäli kaveritreenivuoro varataan tavallisena vuorona tai varattua kaveritreeniä käytetään edellä mainittuun maksulliseen koulutukseen, sanktiona on varausoikeuden menetys.

Vuoron voi perua viimeistään 2 tuntia ennen varattua aikaa. Jos jätät vuoron käyttämättä ilman peruutusta, olet kuitenkin velvoitettu maksamaan varaamasi vuoron.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.