Tottelevaisuuskoulutukset

Pkuva5

Järjestämme tottelevaisuuskoulutusta kesäkaudella omalla koulutuskentällämme Tuusulan Kellokoskella ja talvella treenihallissa Sipoossa (6 km Järvenpään keskustasta).

Yksi kurssi sisältää viisi koulutuskertaa, jatko- ja kilpailevien ryhmissä koulutuskertoja on kuusi. Koulutuksissa on viisi ryhmää, joiden esittelyt löydät tämän sivun lopusta.

Ryhmään otetaan maksimissaan 8 koirakkoa, pentu-, jatko- ja kilpailevien ryhmään viisi koirakkoa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Yhden kurssin hinta on 30 euroa jäsenille ja 60 euroa ei-jäsenille. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenhintaan ovat oikeutettuja ne, joiden jäsenmaksu on maksettu ENNEN kurssille ilmoittautumista

Koulutuksiin vastaanotetaan ilmoittautumiset ennen kunkin kurssin alkua, ilmoittautumisohjeet löytyvät aikataulusivulta.

Huomioithan, että hallissa mahdollisesti treenataan koulutustemme aikaan viereisillä kentillä myös muita lajeja, esim. agilitya.

Koulutuksiin osallistuvan koiran on oltava rokotettu Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Pentukoira voi osallistua koulutuksiin heti kun rokotukset karenssiaikoineen ovat kunnossa, eli noin viiden kk:n iässä.

Juoksun takia kurssin keskeyttämään joutuvat saavat osallistua seuraavana alkavalle kurssille ilman maksua.

Tarjoamme kysynnän mukaan myös arkitottelevaisuuden yksityisopetusta yhdelle/kahdelle koirakolle kerrallaan. Koulutusten aikataulu sovitaan erikseen osallistujien kanssa. Yksityisopetuksessa voidaan tarkemmin perehtyä kunkin koiran tottelevaisuusongelmiin. Sopii myös pennuille. Mikäli olet kiinnostunut yksityisopetuksesta, kysy lisätietoja numerosta: 045 618 6262.

Ryhmäjako:

HUOM! Toisille koirille räyhääviä tai aggressiivisia koiria emme ota koulutusryhmiimme.

  1. Arkitottelevaisuus-kurssille ilmoittautuvat yli 10 kuukauden ikäiset koirat. Kurssi vahvistaa sinun ja koirasi välistä yhteistyötä ja sopii kaikille koirille rotuun tai koulutustasoon katsomatta. Kurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta ja mukavia temppuja.
  2. Pennut-ryhmään ilmoittautuvat 5 – 10 kuukauden ikäiset koiranpennut. Tällä kurssilla harjoitellaan sekä arkipäivän taitoja että tottelevaisuuden perusteita.
  3. Tokoalkeet-ryhmään ilmoittautuvat yli 10 kk:n ikäiset koirat, jotka harjoittelevat säännöllisesti ja tavoitteellisesti. Tässä ryhmässä opetetaan tottelevaisuuden alkeita ja liikkeet treenataan tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti. Jos sinulla ei tulevaisuudessa ole aikomusta osallistua koirasi kanssa tottelevaisuuskokeisiin, ilmoittaudu arkitottelevaisuusryhmään. 
  4. Jatkoryhmään ilmoittautuvan koirakon ”pääsyvaatimuksena” on, että koiralla on jo melko hyvät perustaidot vähintään alokasluokan liikkeistä.
  5. Kilpailevien ryhmä on valmennusryhmä koirakoille, jotka jo käyvät virallisissa tottelevaisuus- tai palveluskoirakokeissa.