Koulutusryhmät


Pkuva5

Järjestämme tottelevaisuuskoulutusta kesällä ulkokentällämme Tuusulan Kellokoskella sekä Järvenpään rantapuistossa ja talvikaudella 2023-2024 Agiliitäjät-hallilla Tuusulassa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutuksiin vastaanotetaan ilmoittautumiset ennen kunkin kurssin alkua, ilmoittautumisohjeet löytyvät aikataulusivulta.

Koulutuksiin osallistuvan koiran on oltava rokotettu Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Pentukoira voi osallistua koulutuksiin heti kun rokotukset varoaikoineen ovat kunnossa, eli noin neljän-viiden kk:n iässä.

Juoksun takia kurssin keskeyttämään joutuville myönnämme hyvitystä seuraavaksi alkavan kurssin ilmoittautumismaksusta, mikäli asiasta on heti juoksun alettua ilmoitettu sähköpostitse heiluhannat@gmail.com

Ryhmäjako:

HUOM! Toisille koirille räyhääviä tai aggressiivisia koiria emme ota koulutusryhmiimme, jotta kaikki voivat opiskella ilman kohtuutonta häiriötä.

Pennut-ryhmään ilmoittautuvat 4 – 9 kuukauden ikäiset koiranpennut. Tällä kurssilla harjoitellaan sekä arkipäivän taitoja että tottelevaisuuden perusteita. Ryhmän koko max 6 koirakkoa. Huomioi rokotusmääräykset: Suomen Kennelliiton rokotusmääräykset

Tokoalkeet-ryhmään ilmoittautuvat yli 8 kk:n ikäiset koirat, jotka harjoittelevat säännöllisesti ja tavoitteellisesti. Tässä ryhmässä opetetaan tottelevaisuuden alkeita ja liikkeet treenataan tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti. Ryhmän koko max 6 koirakkoa.

Jatkoryhmään ilmoittautuvan koirakon pääsyvaatimuksena on, että koiralla on jo melko hyvät perustaidot vähintään alokasluokan liikkeistä. Ryhmä on tarkoitettu ALO-AVO tasoisille koirakoille ja ryhmän koko max 6 koirakkoa.

KILPARYHMÄN TREENIT OVAT TAUOLLA TOISTAISEKSI KOULUTTAJAPULAN TAKIA.

Kilpailevien ryhmä on valmennusryhmä koirakoille, jotka jo käyvät virallisissa tottelevaisuus- tai palveluskoirakokeissa. Ryhmän koko 5 koirakkoa.