Koulutusryhmät


Pkuva5

Järjestämme tottelevaisuuskoulutusta kesällä ulkokentällämme Tuusulan Kellokoskella sekä Järvenpään rantapuistossa/Vanhankylänniemessä ja talvikaudella 2024-2025 Agiliitäjät-hallilla Tuusulassa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutuksiin vastaanotetaan ilmoittautumiset ennen kunkin kurssin alkua, ilmoittautumisohjeet löytyvät aikataulusivulta.

Koulutuksiin osallistuvan koiran on oltava rokotettu Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Pentukoira voi osallistua koulutuksiin heti kun rokotukset varoaikoineen ovat kunnossa.

Juoksun takia tottelevaisuuskurssin keskeyttämään joutuville myönnämme hyvitystä seuraavaksi alkavan kurssin ilmoittautumismaksusta, mikäli asiasta on heti juoksun alettua ilmoitettu sähköpostitse heiluhannat@gmail.com

Ryhmäjako:

HUOM! Toisille koirille räyhääviä tai aggressiivisia koiria emme ota koulutusryhmiimme, jotta kaikki voivat opiskella ilman kohtuutonta häiriötä.

Tutustu agilityyn-ryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat kokeilla, olisiko agility kenties se ”oma laji”. Treeneissä muun muassa tutustutaan yksittäisiin esteisiin ja niiden suorittamiseen, harjoitellaan koiran ohjaamisen alkeita ja käydään läpi erilaisia palkkausmenetelmiä. Ryhmän koko max 4 koirakkoa. Huomioi rokotusmääräykset: Suomen Kennelliiton rokotusmääräykset

Pennut-ryhmään ilmoittautuvat 3 – 9 kuukauden ikäiset koiranpennut. Tällä kurssilla harjoitellaan sekä arkipäivän taitoja että tottelevaisuuden perusteita. Ryhmän koko max 6 koirakkoa. Huomioi rokotusmääräykset: Suomen Kennelliiton rokotusmääräykset

Tokoalkeet-ryhmään ilmoittautuvat yli 8 kk:n ikäiset koirat, jotka harjoittelevat säännöllisesti ja tavoitteellisesti. Tässä ryhmässä opetetaan tottelevaisuuden alkeita ja liikkeet treenataan tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti. Ryhmän koko max 6 koirakkoa.

Rally-tokon alkeet-ryhmään voivat ilmoittautua kaikenikäiset koirat. Tässä ryhmässä harjoitellaan rauhalliseen tahtiin rally-tokon alkeita. Ryhmän koko max 5 koirakkoa.

JATKO- JA KILPARYHMÄN TREENIT OVAT TAUOLLA TOISTAISEKSI KOULUTTAJAPULAN TAKIA.

Jatkoryhmään ilmoittautuvan koirakon pääsyvaatimuksena on, että koiralla on jo melko hyvät perustaidot vähintään alokasluokan liikkeistä. Ryhmä on tarkoitettu ALO-AVO tasoisille koirakoille ja ryhmän koko max 6 koirakkoa.

Kilpailevien ryhmä on valmennusryhmä koirakoille, jotka jo käyvät virallisissa tottelevaisuus- tai palveluskoirakokeissa. Ryhmän koko 5 koirakkoa.